Στην Ho.Re.Ca. 2017, απο τις 10 έως τις 13/02/2017 θα φιλοξενηθούν τα προϊόντα της Terra Fyllida, Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Κόλιανδρο και Μπαχάρι, Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Τσίλι, Κάρυ και Πορτοκάλι και Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Πλευρώτους με Καβουρδισμένο Αμύγδαλο & Άρωμα Βανίλιας, στο περίπτερο της Βορειοελλαδικής Voreia Beer καλώντας όλους τους επισκέπτες να γευτούν μοναδικούς συνδυασμούς από γλυκόξινες σάλτσες chutney, συνδυάζοντας τα με την φρεσκάδα και δροσιά της υψηλής ποιότητας και πλούσιας γευστικής αξίας Voreia Beer.

Η Terra Fyllida συνοδεύει με μεγάλη χαρά και τιμή την μπύρα Voreia, αναδεικνύοντας όλα εκείνα τα γευστικά στοιχεία και όλα τα πρωτόγνωρα αισθήματα που ο μοναδικός αυτός συνδυασμός προϊόντων προσφέρει απλόχερα σε κάθε επισκέπτη.
Σας προσκαλούμε να κάνετε μαζί μας αυτό το μοναδικό γευστικό ταξίδι, ξεκινώντας από το μεράκι και την μεγάλη μας αγάπη για την γαστρονομία και την όρεξη για καινοτόμες ιδέες και πηγαίνοντας μαζί σε νέους πρωτόγνωρους προορισμούς!

Σας περιμένουμε στο περίπτερο της Voreia Beer, Hall 1 Stand A38, στη Ho.Re.Ca. 2017, από 10 έως 13/02/2017, στο Metropolitan Expo στα Σπάτα.