Η Terra Fyllida δίπλα στην επιχειρηματική συνάντηση στο Καστρί Κυνουρίας,για την καλλιέργεια μανιταριών, με το Σύστημα Ekofungi στην φιλοσοφία της Μπλε Οικονομίας

Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 στο Καστρί Κυνουρίας η Terra Fyllida είχε την τιμή να είναι μια από τις εταιρίες που υποστήριξαν την ενημερωτική επιχειρηματική συνάντηση για την καλλιέργεια μανιταριών με το Σύστημα Ekofungi στην φιλοσοφία της Μπλε Οικονομίας.

Τα προϊόντα της Terra Fyllida παρουσιάστηκαν ως παράδειγμα καινοτομίας στον κλάδο της μεταποίησης μανιταριών και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν.

Η επιχειρηματική συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Κας Γαρδικιώτη Χριστιάνας, δημιουργού του Μeraki People με το συντονισμό των Προέδρων του Συνεταιρισμού του Χωριού Κου Κώστα Ποντίκη και της Παναρκαδικής Συνομοσπονδίας Αρκάδων Κου Βασίλη Γιαννακάκου.

Η Δρ. Ιvanaka Milenkovic ήταν η κύρια ομιλήτρια της συνάντησης και μίλησε για την διαδικασία παραγωγής μανιταριών και σε Βιομηχανική Κλίμακα με παράδειγμα την μονάδα Ekofungi στο Βελιγράδι που παράγει 165 τόνους μανιτάρια το χρόνο αλλά και στο επίπεδο Οικοτεχνίας τοπικά που μπορεί να ξεκινήσει κάποιος με ελάχιστα χρήματα.

Ευχαριστούμε την αγαπητή Κα Γαρδικιώτη, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης.