Η Terra Fyllida στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, 9-17 Σεπτεμβρίου 2017

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της Terra Fyllida στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2017, ένα από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας με διεθνή ακτινοβολία, 9-17 Σεπτεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

H Terra Fyllida θα φιλοξενηθεί στο Stand 27 του Δήμου Ν. Ζίχνης & Σπηλαίου Αλιστράτης στο περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών, όπου θα παρουσιαστούν τα καινοτόμα προϊόντα της Terra Fyllida από μανιτάρια πλευρώτους με gourmet χαρακτήρα και ιδιαίτερες γεύσεις, προσιτά σε κάθε έναν που επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι νέο, διαφορετικό, εκλεκτό!

Θα είμαστε εκεί, για να ξεκινήσουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι στη μεσογειακή διατροφή, αναδεικνύοντας την υψηλή διατροφική αξία των μανιταριών, με αγνά φρέσκα υλικά και σταθερή ποιότητα, ένα ταξίδι γεύσης με ελληνικά προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στο χέρι, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς χημικές ή χρωστικές ουσίες, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χωρίς τεχνητές αρωματικές ύλες.

Σας περιμένουμε Περίπτερο 12 / Stand 27 για να ταξιδέψουμε μαζί σε πρωτόγνωρους ξεχωριστούς γευστικούς προορισμούς, μέσα από την εκλεκτή σειρά προϊόντων από μανιτάρι πλευρώτους της Terra Fyllida.