Η Terra Fyllida στις σελίδες του Beer & Brunch το πρώτο ελληνικό περιοδικό για την κουλτούρα της μπύρας

Η Terra Fyllida στις σελίδες του δεύτερου τεύχους Beer & Brunch, με μία μοναδική συνταγή με Τσάτνεϊ Μανιταριού με κόλιανδρο και μπαχάρι.

Το Beer & Brunch κυκλοφόρησε αρχικά μαζί με την εβδομαδιαία εφημερίδα Agrenda του Ομίλου της Green Box το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και από αρχές Νοεμβρίου επανακυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.

Σε αυτό το τεύχος δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε λαχταριστούς δίσκους από κανταΐφι με λευκά τυριά και Τσάτνεϊ μανιταριού πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι της Terra Fyllida για ένα απολαυστικό brunch, ταξιδέψτε από το Βόρειο Σέλας μέχρι την άγρια φύση της Παταγονίας, ανακαλύψτε πρωτόγονες ζύμες για νέες μπύρες και ενημερωθείτε για οτι συμβαίνει στα βαρέλια της ελληνικής και διεθνούς ζυθοποιίας.

Όλα αυτά φυσικά με ένα ποτήρι μπύρα… καλή ανάγνωση και Εις υγείαν!