Η Terra Fyllida συμμετέχει στο 1st Greek Deli Festival, 15-16 Σεπτεμβρίου 2017 στο Mediterranean Cosmos

Η Terra Fyllida σας προσκαλεί στο 1st Greek Deli Festival, Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 18:00  μέχρι και τις 22:00, στον εξωτερικό χώρο του πολυχώρου biscotto coffee+ στην πλατεία του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη.

Για 2 ημέρες η παραδοσιακή πλατεία του εμπορικού κέντρου, μπροστά από τον πολυχώρο biscotto coffee+, θα μετατραπεί σε έναν προορισμό γεύσεων για τους λάτρεις των Ελληνικών Deli προϊόντων.

Η Terra Fyllida σας περιμένει να δοκιμάσετε τα ξεχωριστά προϊόντα από μανιτάρια πλευρώτους  με gourmet χαρακτήρα και ιδιαίτερες γεύσεις, προσιτά σε κάθε έναν που επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι νέο, διαφορετικό, εκλεκτό!

To 1ST Greek Deli Festival περιλαμβάνει:

  • Deli Area, στην οποία και θα μπορούν εταιρίες τροφίμωννα δειγματίζουν στο κοινό του φεστιβάλ τα προϊόντα τους και να τους ενημερώνουν σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής τους.
  • biscotto Area (πολυχώρος biscotto coffee+) όπου θα υλοποιούνται παρουσιάσεις προϊόντων με τη μορφή workshops και εμπορικές συναντήσεις με ενδιαφερόμενους για την υλοποίηση εμπορικών συμφωνιών.
  • music Area με φιλοξενία dj που θα αναλάβει την μουσική επιμέλεια του φεστιβάλ και την ψυχαγωγία του κοινού.

Σας περιμένουμε να γευτούμε μαζί τα μανιτάρια πλευρώτους πιο γευστικά, πιο ονειρεμένα, πιο gourmet από ποτέ, μέσα από την εκλεκτή σειρά προϊόντων της Terra Fyllida!