Χειροποίητη Κασετίνα Δώρου Πολυτελείας

Κατηγορία προϊόντος: Κασετίνα
Συντήρηση: Διατηρείται σε δροσερό & σκιερό περιβάλλον
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο 0 έως 4°C και καταναλώνεται εντός λίγων ημερών (Αφορά τα προϊόντα που εμπεριέχονται)

Μια ιδιαίτερα προσεγμένη, κασετίνα πολυτελείας, χειροποίητη, με λινομέταξη επένδυση και εξωτερικά με ανάγλυφη χρυσοτυπία το λογότυπο της Terra Fyllida, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί και το λογότυπο της δικής σας εταιρίας με προσεγμένη χρυσοτυπία, δίνοντας κύρος και αίγλη, αντιμετωπίζοντας το και ως εταιρικό δώρο για τους δικούς σας πελάτες, συνεργάτες ή το προσωπικό σας!

Η κασετίνα περιέχει τα εξής προϊόντα:

Διαθέσιμες συσκευασίες

Πoσότητα 1
Τεμάχια / Κιβώτιο 1
Κωδικός Προϊόντος (SKU) 001G1002
Barcode 5214000828617

Χειροποίητη Κασετίνα Δώρου Πολυτελείας

Η κασετίνα πολυτελείας με τα προϊόντα μανιταριού της Terra Fyllida στέκεται επάξια ως δώρο σε κάθε ξεχωριστή, ιδιαίτερη ή καθημερινή περίσταση, ως εταιρικό ή άλλο δώρο, ενώ μπορεί να συντροφεύσει εξίσου οποιοδήποτε καλάθι δώρου, κρασιού ή οτιδήποτε άλλο.

Η κασετίνα πολυτελείας προτείνεται ως:

  • ένα μοναδικό δώρο σε φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.
  • ένα ξεχωριστό δώρο για μικρότερες ή μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες ως ένα εκλεκτό δώρο για εκλεκτούς πελάτες και συνεργάτες.
  • ένα διαφορετικό εταιρικό δώρο σε πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές και προσωπικό κάθε επιχείρησης, λέγοντας έτσι με μια κίνηση ένα ευχαριστώ σε όσους σας εμπιστεύονται και σας στηρίζουν.

Την κασετίνα πολυτελείας θα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.