Μεξικάνικες τορτίγιες με κοτόπουλο, τσένταρ και Chutney μανιταριών με τσίλι, κάρυ και πορτοκάλι από την PanDora΄s Kitchen και το kaloudia.com
Απολαύστε μεξικάνικες τορτίγιες με κοτόπουλο και τσένταρ με την ιδιαίτερη πικάντικη πινελιά του Chutney μανιταριών πλευρώτους με τσίλι, κάρυ και πορτοκάλι της Terra Fyllida συνοδεύοντας με μια δροσερή μπυρίτσα!
Από την PanDora΄s Kitchen και το kaloudia.com ! Το φωτογραφικό υλικό είναι του Δημήτρη Αντωνόγλου.
Υλικά:
3 πιπεριές σε διάφορα χρώματα ψιλοκομμένες
1 κούπα καλαμπόκι
1 κούπα τυρί τσένταρ
300gr κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Αλατοπίπερο
120gr chutney μανιταριών με τσίλι, κάρυ και πορτοκάλι Terra Fyllida
5 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο ή αραβοσιτέλαιο
4 μεσαίες τορτίγιες
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε στο λάδι το κοτόπουλο.
Μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε τις πιπεριές, το καλαμπόκι και το σκόρδο και όταν μαλακώσουν προσθέτουμε το τσένταρ και το chutney μανιταριών με τσίλι, κάρυ και πορτοκάλι Terra Fyllida.
Ανακατεύουμε καλά να λιώσει το τυρί και αποσύρουμε από την φωτιά.
Στο κέντρο κάθε τορτίγιας βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας από την γέμιση, διπλώνουμε τις άκρες από δεξιά και αριστερά και τυλίγουμε σε ρολό.
Κόβουμε στα δύο και σερβίρουμε.