Με μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Terra Fyllida στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOOD EXPO GREECE 2017.

H Terra Fyllida – Premium Mushroom Products είχε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να γίνει αποδέκτης έντονου ενδιαφέροντος και να κερδίσει τις εντυπώσεις από το σύνολο των επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και ποτών, στο περίπτερό της στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα, FOOD EXPO GREECE 2017, 18-20 Μαρτίου, στο Metropolitan Expo!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Terra Fyllida στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών, στο Hall 1 – Stand D28, η Terra Fyllida είχε την τιμή να παρουσιάσει  τα καινοτόμα προϊόντα από μανιτάρια πλευρώτους με gourmet χαρακτήρα και ιδιαίτερες γεύσεις,  δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να δοκιμάσουν από κοντά τα προϊόντα, κάνοντας τα έτσι προσιτά σε κάθε έναν που επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι νέο, διαφορετικό, εκλεκτό!

Gourmet γλυκόξινες σάλτσες Chutney από μανιτάρια πλευρώτους και γλυκό κουταλιού μανιτάρι πλευρώτους που παράγονται αποκλειστικά στο χέρι, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς χημικές ή χρωστικές ουσίες, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χωρίς τεχνητές αρωματικές ύλες.

Ξεκινώντας μαζί σας  ένα γαστρονομικό ταξίδι στη μεσογειακή διατροφή, οδηγηθήκαμε σε πρωτόγνωρους ξεχωριστούς γευστικούς προορισμούς, μέσα από την εκλεκτή σειρά προϊόντων από μανιτάρια πλευρώτους της Terra Fyllida, γίνοντας αποδέκτες ιδιαίτερα κολακευτικών και ενθαρρυντικών σχολίων από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου!

Η παρουσία επαγγελματιών του χώρου, αναγνωρισμένων σεφ, γνωστών και καταξιωμένων γευσιγνωστών αλλά και η συμμετοχή του κόσμου στο περίπτερο της Terra Fyllida ξεπέρασε πραγματικά κάθε προσδοκία και μας γέμισε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χαρά!

Η Terra Fyllida ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες και όλους εσάς, τον καθένα προσωπικά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την μεγάλη σας ανταπόκριση στο κάλεσμά μας!

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι στην γεύση με νέα διάθεση, αναδεικνύοντας την υψηλή διατροφική αξία των μανιταριών, με αγνά φρέσκα υλικά και σταθερή ποιότητα, ένα ταξίδι γεύσης με ελληνικά προϊόντα και μοναδικούς συνδυασμούς!

Ένα καινούριο ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων μόλις ξεκίνησε!