Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου σε μια όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε το 2ο Καρτέλ των Γεύσεων

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου που αγαπά την γαστρονομία και το ποιοτικό ελληνικό τρόφιμο σε μια όμορφη βραδιά, ολοκληρώθηκε το 2ο Tο Καρτέλ των Γεύσεων στις 30 Ιανουαρίου, στο εστιατόριο MAIAMI Fish & Sea Food στη Θεσσαλονίκη στη Νέα Κρήνη.

Το Chutney Μανιταριών με κόλιανδρο και μπαχάρι της Terra Fyllida επιλέχθηκε ανάμεσα σε άλλα εξαιρετικά προϊόντα να χρησιμοποιηθεί στο μενού της βραδιάς και συγκεκριμένα στο πιάτο Η Αγόρευση κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Δείτε την περιγραφή του πιάτου παρακάτω:

Η Αγόρευση
Μανιτάρια Μπρεζέ με Μοσχαρίσιο λουκάνικο ωριμασμένο με τυριά και Ζελέ Μελιού με γεύση Chutney Μανιταριών με κόλιανδρο και μπαχάρι και Πέρλες Ελαιολάδου.

Προϊόντα Παραγωγών Κουζίνας:
www.simeonides.gr (Λουκάνικα Οικογένεια Συμεωνίδης)
Nikolaou Family Extra Virgin Olive Oil (Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο)
Evergreen Everfresh (Μανιτάρια)
Biogiamas | Iperos (Βότανα)
Ευ Παν – Ef Pan (Πέρλες Ελαιολάδου)
Passion Honey (Βιολογικό μέλι)
Terra Fyllida (Chutney Μανιταριών με Κόλιανδρο & Μπαχάρι)
Ο Μικρός Καλλιεργητής (Baby Greens & Micro Greens)

Το Κρασί:
Athanasiou Wines Nemea (Πριγκιπέσσα Rossa Αγιωργίτικο 2017)

Τοποθεσία: MAIAMI Fish & Sea Food Restaurant
Φωτογράφος: Iraklis Soliopoulos 

Ευχαριστούμε την ομάδα του Καρτέλ και το εστιατόριο Μαϊάμι!