Η Terra Fyllida περήφανος υποστηρικτής της πρωτοβουλίας Το Καρτέλ των Γεύσεων

Η Terra Fyllida περήφανος υποστηρικτής της γαστρονομικής πρωτοβουλίας Tο Καρτέλ των Γεύσεων ένα Food Show το οποίο θα λάβει χώρα στις 17 Δεκεμβρίου, στο εστιατόριο Εσπεράντο στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Κάτω Τούμπας.

Η κεντρική ιδέα του Καρτέλ των Γεύσεων είναι η ανάδειξη των Ελλήνων παραγωγών τροφίμου μαγειρεύοντας με τα προϊόντα τους, δημιουργώντας γευστικές εστιατοριακές προτάσεις που μπορούν να αγγίξουν τις Gourmet παρουσιάσεις, αλλά επίσης μπορούν να μαγειρευτούν και στο σπίτι.
Όλα με βάση τα delicatessen Ελληνικά Προϊόντα, μέσα από τις δημιουργίες 7 Καταξιωμένων Σεφ, ενός Πολυταξιδεμένου Οινοχόου και του Food Marketer της Θεσσαλονίκης!

Μια Γευστική Φιλοσοφημένη Εμπειρία.

Στο τέλος της Βραδιάς, θα δοθεί ένα Πακέτο με Γευστικά Δώρα Ελλήνων Παραγωγών σε όλους συμμετέχοντες, καθώς επίσης και αναμνηστικό Γευστικής Δοκιμής και Συμμετοχής!

Μενού:

  1. Το Κολυμβητικό Χταπόδι –  Ροζέ Merlot, Οινοποιείο Οινοτρόπαι
  2. Ο Κήπος με τις Σούπες – Olvios Λευκό Χαρμάνι Μαλαγουζιάς και Viognier, Οινοποιείο Αμπέλου Χώρα
  3. Το Φλογερό Κουνουπίδι – Ροζέ For Kings, Χαρμάνι Ξινόμαυρο & Βερτζαμί με υπολειμ/κά σάκχαρα, Οινοποιείο Αμπέλου Χώρα
  4. Το Χαϊδεμένο Χοιρινό – Γη Φωτός, Ερυθρό Αγιωργίτικο με 8μηνη Ζωή σε βαρέλι με ωραία οξύτητα, Οινοποιείο Αθανασίου
  5. Το Άγριο Βουβάλι – Ερυθρό Tempranillo, Οινοποιείο Οινοτρόπαι
  6. Η Τραγανή Ασημένια Γλύκα – Νάμα Μυλοποτάμου, Άγιο Όρος, Ιερά Μονή Αγίου Ευσταθίου

Μέρος των εσόδων θα δοθεί για Φιλανθρωπικό Σκοπό.

Ώρα έναρξης: 19:00
Ώρα Λήξης: 23:00

Θα τα πούμε από κοντά στις 17 Δεκεμβρίου 2018 στο Μεσογειακών Γεύσεων εστιατόριο Εσπεράντο!