Η Terra Fyllida συμμετέχει στην 4η FOOD EXPO GREECE 2017 18-20 Μαρτίου, στο Metropolitan Expo

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της Terra Fyllida στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOOD EXPO GREECE 2017, την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα, 18-20 Μαρτίου, στο Metropolitan Expo.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Terra Fyllida στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών στο Hall 1 Stand D28, θα παρουσιαστούν τα καινοτόμα προϊόντα της Terra Fyllida από μανιτάρια πλευρώτους με gourmet χαρακτήρα και ιδιαίτερες γεύσεις, προσιτά σε κάθε έναν που επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι νέο, διαφορετικό, εκλεκτό!

Θα είμαστε εκεί, για να ξεκινήσουμε μαζί με εκατοντάδες επιχειρήσεις στο χώρο του τροφίμου, διεθνείς αγοραστές και hosted byuers ένα γαστρονομικό ταξίδι στη μεσογειακή διατροφή, αναδεικνύοντας την υψηλή διατροφική αξία των μανιταριών, με αγνά φρέσκα υλικά και σταθερή ποιότητα, ένα ταξίδι γεύσης με ελληνικά προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στο χέρι, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς χημικές ή χρωστικές ουσίες, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χωρίς τεχνητές αρωματικές ύλες.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας για να ταξιδέψουμε μαζί σε πρωτόγνωρους ξεχωριστούς γευστικούς προορισμούς, μέσα από την εκλεκτή σειρά προϊόντων από μανιτάρι πλευρώτους της Terra Fyllida
Σας περιμένουμε όλους!