Την Τετάρτη 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Ολη η Ελλάδα σε ένα Τραπέζι» με τη συμμετοχή της Terra Fyllida

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Ολη η Ελλάδα σε ένα Τραπέζι» στο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη την οποία διοργάνωσε το Smart & Creative Economy με την υποστήριξη της Εθνική Τράπεζα Της Ελλάδος με συντονιστή της διοργάνωσης τον δημοσιογράφο Κώστα Τσαούση.

Η Terra Fyllida συμμετείχε σ’αυτήν την πρωτοβουλία η οποία ανέδειξε πληθώρα ιστοριών από συνεταιριστικά σχήματα και κοινωνικές επιχειρήσεις μέχρι έξυπνες ιδιωτικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Στην εκδήλωση της πρωτοβουλίας συμμετείχαν πάνω από 30 παραγωγοί της καινοτομίας και της εξωστρέφειας από τις 7 ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με εκπροσώπηση από την Περιφέρεια, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική κοινότητα της πόλης.

Ένας από τους ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας & ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Θεοφάνης Παπάς που παρουσίασαν τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενώ ο κ. Σπύρος Πέγκας,  αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων στο δήμο Θεσσαλονίκης παρουσίασε μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών το Thessaloniki Food Basket 2018.

Το ταξίδι της πρωτοβουλίας «Ολη η Ελλάδα σε ένα Τραπέζι» θα συνεχιστεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε ένα σύντομο βίντεο της εκδήλωσης