H Άρτεμις Χάλαρη γράφει για την Terra Fyllida στο FNL Guide

Η Άρτεμις Χάλαρη γράφει για τα προϊόντα μας και τα παρουσιάζει στο αυστηρό κοινό του FNL Guide μετά από μια εμπειρία γευσιγνωσίας.

Αναφέρει την πηγή έμπνευσης του brand μας “..το όνομα το δανείστηκαν από τη Φυλλίδα, η τραγική και συνάμα τόσο αισιόδοξη ιστορία της οποίας  έμεινε να συμβολίζει την αναγέννηση, που μπορεί να προκαλέσει η αγάπη..”

και σχολιάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα προϊόντα μας,

“..έφτιαξαν λοιπόν, δικές τους συνταγές, αξιοποιώντας το μανιτάρι πλευρώτους αρχικά, με δύο εξαιρετικά τσάτνεϊ και ένα γλυκό κουταλιού. Και τα τρία αυτά προϊόντα διακρίθηκαν για την ισορροπία των γεύσεων, τα ολοζώντανα αρώματα και την εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, ολοφάνερα φτιαγμένα με μαμαδίστικη λογική, χωρίς συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και χρωστικές – είναι χαρακτηριστικό ότι τον χυμό και το τρίμμα του πορτοκαλιού τα παράγουν οι ίδιοι-  πράγμα που επιβεβαιώνεται και από την απουσία αυτών των κάπως θολών και απροσδιόριστων επιγεύσεων, που συναντάμε συχνά στα συσκευασμένα προϊόντα..”

Συνεχίζει με μια άκρως στοχευμένη περιγραφή για τα σαγάνακια μανιταριών

“..σε αυτές τις αρχικές και τόσο πετυχημένες δημιουργίες ήρθαν πρόσφατα να προστεθούν και δύο ακόμη. Αυτή τη φορά το αγαρικό μανιτάρι μετατρέπεται σε δύο διαφορετικά σαγανάκια με ντομάτα και ούζο το ένα και με μουστάρδα και λεμόνι το άλλο. Η λογική και η ονομασία τους παραπέμπουν στο διάσημο μεζέ «σαγανάκι», όπως βαφτίζεται από το χαρακτηριστικό ομώνυμο σκεύος, όπου όμως εδώ πρωταγωνιστές δεν είναι τα συνήθη θαλασσινά, -γαρίδες, μύδια,- αλλά τα μανιτάρια, αυτή η τόσο πολύτιμη φυτική πηγή πρωτεΐνης.

Και τα δύο είναι έτοιμα για σερβίρισμα ως μεζέδες, για να συνοδεύσουν ένα τσίπουρο, ένα ούζο, μια μπύρα ή κάποιο άλλο απεριτίφ. Εύκολα φτιάχνουν μια γρήγορη και νόστιμη μπρουσκέτα. Εκτός όμως από ορεκτικά, μπορούν κάλλιστα να παίξουν το ρόλο μιας έτοιμης σάλτσας σε πιλάφι ή σε ψητά άσπρα κρέατα, χοιρινό και κοτόπουλο..” 

Ευχαριστούμε θερμά, κυρία Χάλαρη.