O Executive Chef Γιώργος Παπαδόπουλος του Pomegranate Wellness Spa Hotel δημιουργεί ευφάνταστα πιάτα με τα προϊόντα της Terra Fyllida στο τεύχος του Ξεναγού Θεσσαλονίκης Ταξίδια & Γεύσεις 2017

O Executive Chef Γιώργος Παπαδόπουλος του Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής δημιουργεί δύο ευφάνταστα πιάτα με τα προϊόντα από μανιτάρι πλευρώτους της Terra Fyllida στο τεύχος του Ξεναγού Θεσσαλονίκης »Ταξίδια & Γεύσεις» που κυκλοφορεί.

Μαύρο κοτόπουλο με τρούφα μαγειρεμένο σε κενό αέρος με Chutney μανιτάρι πλευρώτους Τσίλι, Κάρυ, Πορτοκάλι και Σφαίρες καρύδας με τρούφα και Γλυκό κουταλιού μανιτάρι πλευρώτους.

Terra Fyllida.. gourmet moments στο τραπέζι σας!