Πλιγούρι με chutney μανιτάρι της Terra Fyllida από τη Chef Μυρσίνη Λαμπράκη & τη Nomeefoods.gr
Πλιγούρι με chutney μανιτάρι της Terra Fyllida από τη Chef Μυρσίνη Λαμπράκη & τη Nomeefoods.gr.
Υλικά
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 6 μεγάλα λευκά μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 2 κ.σ. κονιάκ
- 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος 35%
- 1 κ.σ. μουστάρδα4 κ.σ.
- Chutney μανιτάρι πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι Terra Fyllida
Εκτέλεση
Ρίξτε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέστε 6 μεγάλα λευκά μανιτάρια ψιλοκομμένα.
Σοτάρετε σε υψηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέστε μία πολτοποιημένη σκελίδα σκόρδου, 2 κ.σ. κονιάκ και μαγειρέψτε μέχρι να εξατμιστεί σχεδόν το αλκοόλ.
Στη συνέχεια, προσθέστε 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος 35% , 1 κ.σ. μουστάρδα και 4 κ.σ. chutney μανιτάρι πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι Terra Fyllida, ανακατέψτε καλά με ξύλινη κουτάλα.
Χαμηλώστε την θερμοκρασία και σιγοβράστε για 2-3 λεπτά, αλατοπιπερώστε και σερβίρετε πάνω στο πλιγούρι.
Καλή σας όρεξη!