Πλιγούρι με chutney μανιτάρι της Terra Fyllida από τη Chef Μυρσίνη Λαμπράκη & τη Nomeefoods.gr

Πλιγούρι με chutney μανιτάρι της Terra Fyllida από τη Chef Μυρσίνη Λαμπράκη & τη Nomeefoods.gr.

Υλικά

Εκτέλεση

Ρίξτε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέστε  6 μεγάλα λευκά μανιτάρια ψιλοκομμένα.

Σοτάρετε σε υψηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.

Προσθέστε μία πολτοποιημένη σκελίδα σκόρδου, 2 κ.σ. κονιάκ και μαγειρέψτε μέχρι να εξατμιστεί σχεδόν το αλκοόλ.

Στη συνέχεια, προσθέστε 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος 35% , 1 κ.σ. μουστάρδα και 4 κ.σ. chutney μανιτάρι πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι Terra Fyllida, ανακατέψτε καλά με ξύλινη κουτάλα.

Χαμηλώστε την θερμοκρασία και σιγοβράστε για 2-3 λεπτά, αλατοπιπερώστε και σερβίρετε πάνω στο πλιγούρι.

Καλή σας όρεξη!