Ένας ολόκληρος μήνας γευστικών δοκιμών. Σας περιμένουμε!

H Terra Fyllida, με σκοπό πάντα να φέρει κοντά στον καταναλωτή νέες ξεχωριστές ιδιαίτερες γεύσεις, αλλά και πάντα κοντά και δίπλα στους πελάτες της, οργανώνει ολόκληρο τον Ιούνιο σειρά γευστικών δοκιμών στα πιο γνωστά, πιο καταξιωμένα, πιο όμορφα στέκια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, καλώντας όλους τους λάτρεις της μεσογειακής διατροφής και τους εραστές του μανιταριού να απολαύσουν τις μαγικές γεύσεις από μανιτάρια πλευρώτους.. αλλιώς!

Μέσα σε όμορφο περιβάλλον, ιδιαίτερη διακόσμηση και ονειρική ατμόσφαιρα, τα προϊόντα της Terra Fyllida σας περιμένουν όλο τον Ιούνιο στα πιο “in”, στα πιο “cool”, στα πιο “must” παντοπωλεία και delicatessen της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, για να σας οδηγήσουν σε νέες διαφορετικές γαστρονομικές διαδρομές!

Olicatessen – 09/06/2017

Στο απολαυστικό και όμορφο Deli Olicatessen στα Άνω Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 09/06/2017, θα βρουν οι φίλοι της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής τα προϊόντα της Terra Fyllida, έτοιμα να ανταλλάξουν μαζί σας μυρωδιές και γεύσεις που εξάπτουν την φαντασία!
Olicatessen – Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Εδώδιμον – 16/06/2017

Στο μοναδικό και φιλόξενο χώρο του Εδώδιμον Delicatessen στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνεχίζεται το γευστικό ταξίδι της Terra Fyllida, την Παρασκευή 16/06/2017, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φίλους να δοκιμάσουν αυθεντικές γεύσεις από μανιτάρι πλευρώτους, παντρεύοντας την μεσογειακή διατροφή και τα μανιτάρια πλευρώτους με την διεθνή κουζίνα και τα Chutney!
Εδώδιμον – Βασιλέως Ηρακλείου 26, Θεσσαλονίκη

Root 56 – 24/06/2017

Στο ευφάνταστο και πρωτότυπο Root 56 στο Χολαργό, σας περιμένουμε το Σάββατο 24/06/2017, συνδυάζοντας ξεχωριστά το ανατρεπτικό, υπέροχο περιβάλλον με τις μοναδικές, γαργαλιστικές γεύσεις των προϊόντων της Terra Fyllida, έχοντας σκοπό να ξετρελάνουμε και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!
Root 56 – Holargos Center, Περικλέους 56, Χολαργός, Αττική