Η Cava 800 διοργανώνει την 3η Έκθεση Ποιοτικού Κρασιού στην Ήπειρο! Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στο Epirus Palace Hotel – Congress & Spa στα Ιωάννινα.

H Cava 800 που από το 1998 στηρίζει και προωθεί το ποιοτικό κρασί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο με τη δημιουργία ενός πρότυπου καταστήματος στα Γιάννενα, όσο και με τις οινικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το “800 Wine Fair” και έτσι καθιερώνει την Έκθεση Ποιοτικού Κρασιού στην Ήπειρο και θα συγκεντρώσει στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων κρασιά από κορυφαίους Οίκους της παγκόσμιας οινικής σκηνής.
Φυσικά, από την έκθεση και φέτος το Ελληνικό ποιοτικό κρασί θα έχει την τιμητική του.. Για το λόγο αυτό και επειδή πιστεύουμε πως στο κρασί δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια, σας προσκαλούμε και φέτος σε μια μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη έκθεση που θα αποτελέσει άλλη μια ευκαιρία να συγκεντρώσουμε τους οινόφιλους όλης της περιοχής και να στρέψουμε τα βλέμματα και πάλι στο ευγενές αυτό προϊόν της αμπέλου που τόσο αγαπάμε.

Συμμετέχουμε και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τα προϊόντα της terra fyllida με προτάσεις για να τα συνοδεύσετε ιδανικά με το κρασί της επιλογής σας!

? Εγγραφή επισκεπτών
https://winefair.cava800.gr

75 Παραγωγοί Κρασιού

270 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΡΑΣΙΩΝ

Epirus Palace Congress & Spa

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/02: 11:30-19:30