Χοιρινή τηγανιά με σαγανάκι μανιτάρι μουστάρδα – λεμόνι Terra Fyllida

Φτιάξτε μια νόστιμη χοιρινή τηγανιά και απογειώστε τη γεύση της με Σαγανάκι Μανιτάρι με Μουστάρδα και Λεμόνι Terra Fyllida!

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει λίγο. Έπειτα ρίχνουμε στο τηγάνι το χοιρινό κρέας και το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές ώστε να ροδίσει καλά. Μόλις η τηγάνια μας είναι σχεδόν έτοιμη προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι ένα βαζάκι Σαγανάκι Μανιτάρι με Μουστάρδα και Λεμόνι 220g και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου πάρει μια βράση. Προσθέτουμε πιπέρι και αλάτι, ανακατεύουμε ξανά και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε μαζί με μία φέτα λεμόνι και λίγη τριμμένη ρίγανη από πάνω.

Καλή σας όρεξη!