Σχετικά με εμάς

Η Terra Fyllida δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων.

Παράγουμε καινοτόμα προϊόντα αποκλειστικά από φρέσκα μανιτάρια και ως λάτρεις των μανιταριών στόχος μας είναι η ανάδειξη της υψηλής τους διατροφικής αξίας.

Δημιουργούμε προϊόντα εκλεκτά από άριστες πρώτες ύλες, χωρίς να χρησιμοποιούμε συντηρητικά ή ενισχυτικά γεύσης.

Παράλληλα παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταποίησης και τυποποίησης σε παραγωγούς που θέλουν να αναδείξουν τα προϊόντα τους.

Η γη της Φυλλίδας (Terra Fyllida) μέσα από το μύθο της, μας ενέπνευσε να ξεκινήσουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι στη μεσογειακή διατροφή.

Η φιλοσοφία μας είναι η χρήση αγνών φρέσκων υλικών, η σωστή διαχείριση τους από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και οι αυστηροί κανόνες υγιεινής.

Στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Νέα Ζίχνη Σερρών, εφαρμόζουμε το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 και φροντίζουμε όλοι οι προμηθευτές μας να είναι πιστοποιημένοι με τα ανάλογα πρότυπα HACCP και ISO.

iso22000_logo
            

Αρμονικοί συνδυασμοί γεύσεων και νότες μπαχαρικών σας προσκαλούν να ”δοκιμάστε τα μανιτάρια” αλλιώς χρησιμοποιώντας τα σε πιάτα αλμυρά ή γλυκά, σε καθημερινά ή επίσημα τραπέζια, ικανοποιώντας κάθε γούστο!

Τα προϊόντα μας διατίθενται τόσο σε συσκευασίες Delicatessen, όσο και σε επαγγελματικές συσκευασίες (Ho.Re.Ca.) για τον κλάδο της εστίασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ