Σχετικά με εμάς

Η Terra Fyllida δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων,  διαθέτει μια γκάμα καινοτόμων προϊόντων με gourmet χαρακτήρα  και παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταποίησης και τυποποίησης σε παραγωγούς που θέλουν να αναδείξουν τα προϊόντα τους.

Βρισκόμαστε στην Νέα Ζίχνη στην καρδιά του κάμπου των Σερρών, ανάμεσα στο Μενοίκιο και το Παγγαίο όρος, σε απόσταση μόλις 26 χλμ από την πόλη των Σερρών, 108 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και 32 χλμ από τον κόμβο Κ28 της Εγνατίας Οδού (κόμβος Αμφίπολης).

Η γη της Φυλλίδας (Terra Fyllida) μέσα από το μύθο της, μας ενέπνευσε να ξεκινήσουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι στη μεσογειακή διατροφή.

Δυο αδέρφια γεννημένοι και μεγαλωμένοι στην Θεσσαλονίκη, προερχόμενοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στον τόπο καταγωγής των γονιών μας και να ασχοληθούμε με την μεταποίηση μανιταριού και την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων από μανιτάρια.

“Εντοπίζοντας ένα μεγάλο κενό στην αγορά από ελληνικά προϊόντα μανιταριών εκτός της κονσέρβας και του νωπού μανιταριού, αφού ότι μπορούσε να βρει κανείς σε μεταποιημένο ήταν μόνο εισαγωγής, πλην μικρών εξαιρέσεων. Βλέποντας κάτι τέτοιο και γνωρίζοντας την διατροφική αξία των μανιταριών ως λάτρεις αυτών, αποφασίσαμε να παράγουμε προϊόντα και έτοιμες προτάσεις από μανιτάρια. Ενώ από οποιοδήποτε άλλο λαχανικό ή φρούτο υπάρχει πληθώρα έτοιμων προϊόντων στην κατηγορία των μανιταριών θα έπρεπε να το πάρεις νωπό και να το μαγειρέψεις μόνος σου”.

Η φιλοσοφία μας είναι η χρήση αγνών φρέσκων υλικών, η σωστή διαχείριση τους από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και οι αυστηροί κανόνες υγιεινής.

Όλα τα προϊόντα της Terra Fyllida παράγονται, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, ή χρωστικές ουσίες, ενώ μπορούν να συνοδέψουν γευστικές επιλογές, αλμυρές ή γλυκές, σε καθημερινά ή βραδινά τραπέζια, ικανοποιώντας κάθε γούστο, από τα πιο απλά έως τα πιο εκλεπτυσμένα!

Στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Νέα Ζίχνη Σερρών, εφαρμόζουμε το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 και φροντίζουμε όλοι οι προμηθευτές μας να είναι πιστοποιημένοι με τα ανάλογα πρότυπα HACCP και ISO.

iso22000_logo  

Τα προϊόντα μας διατίθενται τόσο σε συσκευασίες Delicatessen, όσο και σε επαγγελματικές συσκευασίες (Ho.Re.Ca.) για τον κλάδο της εστίασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ