Το Olive Magazine γράφει για την Terra Fyllida

Το Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Τσίλι – Κάρυ – Πορτοκάλι της Terra Fyllida επιλέχθηκε ως “Tasty Bite με ξεχωριστή γεύση” από το γνωστό περιοδικό Olive Magazine, το οποίο κυκλοφόρησε πανελλαδικά την Κυριακή 29 Μαϊου 2017 μαζί με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

Η κα. Ιωάννα Σταμούλου, Διευθύντρια Σύνταξης του περιοδικού Olive, καταξιωμένη δημοσιογράφος γεύσης και εραστής της τέχνης της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, όπως λέει και η ίδια, έγραψε διθυραμβική κριτική για το μοναδικό στην Ελλάδα Chutney μανιτάρι Πλευρώτους της Terra Fyllida, δίνοντάς μας ιδιαίτερη χαρά και κάνοντάς μας ιδιαίτερα υπερήφανους!

Το Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Τσίλι – Κάρυ – Πορτοκάλι της Terra Fyllida αποτελεί μια ιδιαίτερη γλυκόξινη ελαφρώς πικάντικη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους, σιγοβρασμένη σε λευκό ξηρό κρασί, με κάρυ, φυσικό χυμό και πραγματικό ξύσμα πορτοκαλιού που της δίνουν ένα εξαίσιο άρωμα και ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Το γευστικό αυτό αποτέλεσμα είναι που άγγιξε τον ουρανίσκο και την ψυχή της κα. Σταμούλου, επιλέγοντάς το ανάμεσα σε άλλα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να το προτείνει στο Olive Magazine που κυκλοφορεί εδώ και δέκα χρόνια μαζί με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

Ευχαριστούμε ολόψυχα την κα. Ιωάννα Σταμούλου τόσο για την επιλογή του προϊόντος, όσο και για το υπέροχο άρθρο με το οποίο το συνόδευσε!