1) Με αντικαταβολή
Για τις παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή,  μπορείτε να επιλέξετε την χρέωση αντικαταβολής και να πληρώσετε με μετρητά στον courier την στιγμή της παραλαβής.

Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με έξτρα χρέωση 2,00€

2) Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
Η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα μέσω του συστήματος ασφαλείας paypal. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εφόσον έχει επιλεγεί ως μέθοδος πληρωμής η πιστωτική/χρεωστική κάρτα, το www.terrafyllida.gr παραπέμπει τον πελάτη στην ασφαλή φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας στο περιβάλλον paypal.

3) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορεί ο πελάτης να καταθέσει τα χρήματα είναι οι εξής:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 4234 0113 762

IBAN: GR 6801 1042 3000 00 4234 0113 762

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 6204 1371 41775

IBAN: GR 0401 7120 4000 6204 1371 41775

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΑΤΖΗΑΣΛΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

 

Στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη και ο αριθμός παραγγελίας.

Στην συνέχεια ο Χρήστης/Επισκέπτης θα πρέπει να αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο sales@terrafylliida.gr για την ταχύτερη εξυπηρέτησή του.

  • Θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση μέχρι και πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες μετά την υποβολής της παραγγελίας σας. Εάν η πληρωμή σας ΔΕΝ επιβεβαιωθεί σε αυτό το διάστημα, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
  • Ως επιβεβαίωση της πληρωμής νοείται η εμφάνισή της στα στοιχεία της Τράπεζας της Terra Fyllida. Αυτό μπορεί να πάρει έως και τρεις (3) ημερολογιακές ημέρες, ειδικά εάν η πληρωμή σας γίνει από άλλη Τράπεζα από της Τράπεζα προορισμού. Συναλλαγές στην ίδια Τράπεζα συνήθως εμφανίζονται άμεσα.
  • Εάν η πληρωμή σας γίνει από άλλη Τράπεζα από την Τράπεζα προορισμού, υπάρχει περίπτωση να χρεωθούν έξοδα κατάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση, τα τυχόν έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη-αγοραστή και δεν μπορούν να χρεωθούν στην Terra Fyllida ή να επιμεριστούν. Εάν ως πληρωμή της παραγγελίας εμφανιστεί ποσό μικρότερο από το ποσό της απόδειξης , η πληρωμή δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.
  • Σας παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την κατάθεσή σας, όσον αφορά τα στοιχεία πληρωμής της TerraFyllida (αριθμός λογαριασμού, Τράπεζα, δικαιούχος) αλλά και όσον αφορά στην αναγραφή του σωστού αριθμού παραγγελίας στα σχόλια ή στην αιτία της κατάθεσης. Η λάθος ή η απουσία του αριθμού παραγγελίας μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις ολοκλήρωσης ή και σε ακύρωση της παραγγελίας σας.