Masterclass με Chutney Μανιταριών της Terra Fyllida από τον Chef Παναγιώτη Κοσμίδη στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη
Masterclass με Chutney Μανιταριών της Terra Fyllida απο τον Chef Παναγιωτη Κοσμίδη.
Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 12:00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη Βαλαωρίτου 9, η Terra Fyllida θα παρουσιάσει τα προϊόντα της & στη συνέχεια ο Εισηγητής του σεμιναρίου, Executive Chef Παναγιώτης Κοσμίδης (The Hangry Chefs) θα μαγειρέψει μ΄αυτά τρία εκπληκτικά πιάτα.
Στο δωρεάν Σεμινάριο οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να μάθουν για τα Chutney μανιταριών της Terra Fyllida μοναδικά στο είδος τους και το γλυκό κουταλιού μανιτάρι, για τον κόσμο των μανιταριών, τον τρόπο παρασκευής τους και φυσικά τους πολλούς και ποικίλους τρόπους που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στα πιάτα μας.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές, φοιτητές και επαγγελματίες από τον κλάδο του Επισιτισμού αλλά και σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη μαγειρική.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο 2310 552 406
Ώρα έναρξης 12:00 μ.μ.